FC ARTIS Bedřichov - FC Brumov

20.10.2011 17:14

 

V sobotu 15. října odehrál tým FC ARTIS Bedřichov poslední letošní domácí zápas v malé kopané okresu Blansko a na hřišti U Tábora přivítal rivala z Brumova v souboji o třetí místo v celkovém hodnocení 2. ligy. Tentokrát nebylo vyprodáno jako v minulých letech, Bedřichovu chyběly některé opory obranné řady, ale i přesto diváci zhlédnuli zajímavý zápas.

Domácí tým se rychle ujal vedení po brance Aleše Pařízka. Zaskočení hosté mohli obdržet i další branky, ale domácí fotbalisté svoje velké brankové příležitosti nevyužili. V největší šanci zaváhal Libor Šmerda, když po přihrávce od Martina Čecha z očí do očí pouze trefil hostujícího brankáře Pařízka do hlavy. Do 30. minuty si hosté nevytvořili žádnou brankovou situaci, ale postupně začali domácí tým přehrávat - především díky většímu nasazení a důrazu v osobních soubojích. Na konci prvního poločasu předvedl brumovský Bohuslav Dozbaba nádhernou individuální akci a vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase už hosté převzali otěže utkání, ujali se vedení po brance Tomáše Musila a domácí šance držel nad vodou výbornými zákroky brankář Zřídkaveselý (Šotek). V 60. minutě Jaroslav Šmerda ve vyložené šanci přestřelil branku, hosté následně přidali další branku a zaslouženě si z Bedřichova odvezli 3 body za vítězství 1:3.

 

21. kolo 2. ligy MK Blansko

FC ARTIS Bedřichov – FC Brumov 1:3 (1:1)

Branky: Pařízek A., - Dozbaba, Musil, Horák

Rozhodčí: Brach J., Zřídkaveselý F.

Diváků: 40

Bedřichov: Zřídkaveselý – Šmerda J., Kosička, Kytner – Pařízek M., Pařízek A., Čech, Fojt D., Šmerda L.

Brumov: Pařízek P. - Halouzka, Tulis, Zhoř, Horák, Pařízek Z., Musil, Dozbaba

 

S letošním ročníkem se bedřichovští fotbalisté rozloučí v neděli v Lomnici v zápase proti místnímu Arsenalu.

Krátký sestřih ze zápasu je k dispozici pouze do 60. minuty, kdy došla baterie v kameře :)

 

—————

Zpět